DAN vizsga 2010

2010.február.14.
DAN vizsga 2010
A harcművészek életében fontos helyet foglal el az övvizsga, ahol magas övfokozatú, vizsgáztatási joggal felruházott mesterek értékelik a bemutatott gyakorlatokat és döntenek arról, hogy érdemes-e a jelölt a következő övfokozatra.

Ahogyan halad előre a vizsgázó, annál nehezebb a bemutatandó anyag, annál nagyobb felkészülést igényel a vizsgázóktól. A Magyar Kick-box Szakszövetség szombaton tartotta meg 2010 évi DAN vizsgáját, mestervizsgáját  a megszokott helyszínen,Budapesten, a Bólyai Általános Iskola tornatermében. A vizsgaanyag erőnlétet, technikai kombinációk lassú és gyors bemutatását, védés-visszatámadás gyakorlatokat, fegyverek , (bot, kés) elleni önvédelmet, zenés pusztakezes és fegyveres formagyakorlat bemutatását és küzdelmet tartalmazott. A vizsgabizottságot most is Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szakszövetség alelnöke, az Övvizsga Bizottság elnöke vezette, Zrínyi Miklós mesteredző, szövetségi kapitány a technikai, védés ellentámadás és erőnléti követelményeket vezette le, Gregor László V.DAN az önvédelem és a küzdelem résznél működött közre. 

A közel  ötórás vizsgán az ország minden részéből 13 fő vizsgázott sikeresen. Galambos Péter kiemelte, hogy nagyon jól felkészült vizsgázók érkeztek. A következő övfokozatok születtek:

Stricz Olivér (Szeged Tigers) IV.DAN
Mórádi Zsolt (Király Team Csepel) III.DAN
Jároszkievicz Krisztián (Király Team Csepel)  III.DAN
Simon László (Fertőszentmiklós) II.DAN
Sárközi Attila (PTE PEAC RFC, Pécs) II.DAN
Kondár Anna (Király Team Csepel) II.DAN
Molnár László (Király Team Csepel) II.DAN
Orvos József (Bp.Árpád DSE ) II.DAN
Veres Richárd (Király Team Csepel) I.DAN
Gáspár Péter (Kondorosi Kick-box SE) I.DAN
Molnár Mónika (Esztergom) I.DAN
Litauszki László (Kondorosi Kick-boksz SE) I.DAN
Perei József (Dorog) I.DAN

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós