Egy nap két rendezvény 2024.03.23.

2024.március.24.
Egy nap két rendezvény   2024.03.23.
Egyesületünk mai napon egymáshoz viszonylag közel két rendezvényen is részt vett!
Elsőként Fekete Ádám és Nagy Nimród Szentendre Gym edzőteremben tartott Feltörekvő Muaythai Kupán vettek részt.
A rendezvény elsődleges célja a tapasztalat szerzés volt versenykörülmények között.
Fekete Ádám kettő edzőmérkőzésen is bunyózott gyerek kategóriában. Mindkét meccsen próbálta bemutatnia azt amit az edzéseken gyakorolt. Első meccse nehezebb a második kicsit könnyebbnek bizonyult.
Negyed órával később Nagy Nimród lépett ringbe első alkalommal. Nimród nagyon izgult előtte, de szerencsére ez a küzdőtéren nem látszott rajta.
Mindkét menetben jól teljesített, első menetben inkább kézzel, másodikban már lábbal is ügyesen dolgozott.
Gratulálunk ifjú harcosainak!
Másik rendezvény:
XIV. Esztergom-Kertváros Kupa
Csapatunk Esztergom-Kertvárosban is részt vett egy színvonalas kempo versenyen, 18 másik klub több, mint 200 versenyzője mellett. Minden versenyzőnk kick light szabályrendszerben mérette meg magát. Pokrócz Zsombor kezdte a napot. Az első mérkőzésén egy felvidéki magyar ellenfél ellen mérette meg magát, aki nagyon harcosan kezdett, de Zsombi technikai fölénye szemmel látható volt. Az első menet közepén Zsombi fejrúgása után az ellenfél sajnos nem akarta folytatni a küzdelmet. Nagy kár, mert élvezetes, szinvonalas mérkőzést vívtak, amiből mindkét versenyző sokat profitálhatott volna. Zsombi második mérkőzésén egy kempós ellenfél ellen küzdött, akit imponáló magabiztossággal pontozott ki, vigyázva a testi épségére. Kézzel és lábbal pontosan talált, hosszú kombinációkkal és fejrúgásokkal operált és még egy bravúros forduló fejrúgást is bemutatott. Zsombi aranyérmet kapott, amire rá is szolgált. Másodikként Fekete Milán küzdött. Ellenfele nagyon harcosan kezdte a mérkőzést, de Milán átvette a kezdeményezést, hátramenetre kényszerítette a srácot. Kézzel sokat talált fejre és a kellő időben rúgta a combosokat. Átvette az irányítást és végig dominálta a küzdelmet. Milán aranyérmet kapott magabiztos versenyzéséért. A védekezésen még egy kicsit finomhangolni kell, de jó irányba haladunk. Milán egyre több mérkőzésrutint szerez, ami meglátszik a teljesítményén. Ács Dávid következett, akinek edzésmunkája példaértékű volt az utóbbi időben és ez a versenyen is megmutatkozott. Az első mérkőzésén nagyon hamar fizikai és technikai fölénybe került. Kezdeményező volt, sokat talált. Az első menetben az ellenfele egy szerencsétlen mozdulatnál hátra esett és maga alá fordult a lába. A mérkőzés sérülés miatt ért véget. A döntőben Dávid egy pápai ellenfél ellen küzdött. Itt is aktív volt, sokat talált és egyre nagyobb fölénybe került. Dávid ellenfele az első menet után nem folytatta a további küzdelmet, így Dávid imponáló teljesítménnyel megérdemelten vehette át az aranyérmet. Végezetül Fodróczy Anna lépett tatamira, egy olyan ellenféllel, akivel már mérkőzött korábban. Anna ellenfele nagyon kellemetlen stílusban küzdött, folyamatosan jött előre és támadott. Anna nem tudta megállítani és túldolgozni. Az ellenfele fizikálisan érettebb volt és ezt ügyesen érvényre is tudta juttatni. A tisztes helytállásnál ennél több ebben a mérkőzésben nem volt. Egy szerencsésebb sorsolásnál Anna döntőbe juthatott volna, így viszont egy bronzéremmel kellett beérnie. Óriásit küzdöttek, de ellenfele jogos győzelmet aratott és a döntőt idő előtt meg is nyerte. Folytatjuk a munkát Annával is és sok szép győzelmet fog még aratni. Köszönjük szponzoraink és támogatóink segítségét! Köszönjük versenyzőink példamutató, szorgalmas munkáját és szüleik támogatását! Köszönjük Simon Lászlónak, Windisch Zoltánnak, Herceg Zoltánnak az edzői munkájukat! Külön szeretnénk megköszönni Pokorni Gábor mesternek, hogy részt vehettünk ezen a színvonalas versenyen, korrekt bíráskodással és jó szervezéssel!

 

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós