ICO Combat Sport Országos Bajnokság 2024.03.16. Budapest

2024.március.17.
ICO Combat Sport Országos Bajnokság   2024.03.16. Budapest
Egyesületünk a mai napon Budapesten az ICO Combat sport országos bajnokságán 6 fővel vett részt K1-light és Box-light szabályrendszerekben.

11 mérkőzésből 6-on győzelmet is arattunk.
Indulóink:
- Fodróczy Anna. Box-light 2 hely
K-1 light 2hely
- Pokrócz Zsombor K-1 light 1 hely
- Fekete Milán K-1 light 3 hely
- Ács Dávid K-1 light 3 hely
- Csiszár Kornél K-1 light 1 hely
- Mészáros Botond K-1 light 2 hely
Elsőként Fodróczy Anna lépett ringben Box -light szabályrendszerben. Neki ez volt az első box meccse. Cél a gyakorlás volt. Nem dolgozott rosszul, minimális külömbség miatt emelték az ellenfele kezét a magasba.
K-1 light-ban négyen voltak súlycsoportjában. Az elődöntőt szépen irányitva tudta hozni. A döntőben sem dolgozott rosszul, de a győzelemhez most nem volt elég. Annánk így ma mindkét kategóriában ezüstéremmel kellett beérnie.
Második versenyzőnk Pokrócz Zsombor volt K-1 light szabályrendszerben. Zsombiék is négyen voltak. Mind az elődöntőben mind a döntőben is ügyesen ,rátermetten hozta a kötelezőt. Bizonyítva hogy ő rá minden szabályrendszerben figyelni kell.
Harmadik versenyzőnk Fekete Milán volt K-1 light szabályrendszerben. Milánék hárman voltak súlycsoportjában. Milán az elődöntőben mindkét menetben kézzel lábbal is több találatot ért el enfelénél. Ennek ellenére bírók extra menetet adtak. Az extramenet is hasonlóképpen zajlott Milán ügyesen használta ki technikai fölényét.
Ennek ellenére a bírók még sem neki adták a mérkőzést. Milán bronzéremmel zárta a rendezvényt.
Negyedikként tőlünk Csiszár Kornél lepett ringbe K1-light szabályrendszerben. Súlycsoportjában négyen voltak, köztük volt csapattársa Ács Dávid is. Kornél az elődöntőben technikásan, ügyesen, végre bunyóját élvezve múlta felül ellenfelét.
Így a döntőbe jutott.
Ezután Ács Dávidunk került sorra. Cél itt is a döntőbe jutás volt. Dávid szorgalmának köszönhetően rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Ellenfele a súlycsoport várható egyik legjobbja volt. Mindkét menetben bele állt a bunyóba próbálta lábbal bontogatni ellenfele kiváló kéztechnikáját. Találatok számában kicsit lemaradt, de bebizonyította neki is van itt keresni valója. Végül bonzéremmel zárta a rendezvényt.
Majd következett Kornél döntője aki Dávid legyőzőjével nézett farkasszemet. Tudtuk csak úgy győzhetünk, hogy nem hagyjuk az ellenfelet kibontakozni, rá kell erőltetni a saját akaratunkat.
Nem volt könnyű, két kemény menet után még döntetlen volt az eredmény. Majd az extramenetben több pontos találatot elérve, az ellenfelet a kötélnek szorítva tudtuk ez a meccs megvan. Kornél arany éremmel zárta a rendezvényt.
Utolsó versenyzők Mészáros Botond volt K-1 light szabályrendszerben. Ők is négyen neveztek a súlycsoportba. Az elődöntőben ügyesen a Light technikákat szépen bemutatva hozta az első mérkőzést. A döntő első menetében oda vissza mentek a pontosabbnál pontosabb találatok. Nekünk a technikák végén a hátsó lábas körives befejező rúgások hiányoztak, így az adók kapokból hol mi,hol az ellenfél jött ki jobban. A második menetben egy kicsit meg kellett volna újulni, hogy a szoros meccs nekünk kedvezzen.
Sajnos a bírók szoros pontozással az ellenfél kezét emelték a magasba. Botont végül egy szépen csillogó ezüstéremmel zárta a rendezvényt.
Gratulálunk versenyzőinknek!
Markó Iminek köszönjük a versenyen való segítséget!
Edzők ; Windisch Zoltán, Herzeg Zoltán, Simon László

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós