Kick-box edzőtábor Vép 2011.08.05 - 08.16

2011.augusztus.16.
Kick-box edzőtábor Vép 2011.08.05 - 08.16
Augusztus 5-én kezdődött és 16-ág tartott a vépi kick-box edzőtábor, ahová az ország különböző részeiről érkeztek sportolók, az átlag létszám 70-80 között mozgott.

A felnőtt és az utánpótlás válogatottakból többen is részt vettek a majd nem két hetes edzőtáborban, hiszen kitűnő felkészülési lehetőségnek bizonyult az év két legfontosabb eseményére az utánpótlás EB-re, és a felnőtt light-contact VB-re. 

A program rendkívül kemény volt, amely már megszokott a light-contact edzőtáborokban. A reggel 7.30-kor futással kezdődött, amelyet kiegészített a kettlebell vagy más erősítő tréning, majd 11 órakor box edzés, este 18 órakor pedig kick-box következett. A sok és különböző korcsoportú résztvevő miatt az edzések csoportokban zajlottak, így a light-contact szövetségi kapitány, mesteredző Zrínyi Miklós munkáját Szombathelyről Marton Klára, Dancsó Zoltán, Koszogovits Mihály, Esztergomból Olasz Attila és Hirsch Viktor segítette. Az edzőtáborban augusztus 11-én mi is lelátogattunk, a nap folyamán jót mozogtunk jót edzettünk és sokat tanultunk. Nagyon jó felmérő volt, reális képet kaptunk felkészültségünkről.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós