Három esemény két nap alatt!

2022.november.26.
Három esemény két nap alatt!
A fertőszentmiklósi Simon Gym versenyzői mozgalmas hétvégén vannak túl.

 

Egy hétvége alatt két országos és egy profi rendezvényen mérették meg magukat.
2022.11.26-án szombaton a VIII. Monor Muay Thai Kupán képviselte egyesületünket Pokrócz Zsombor és Csiszár Kornél. Mindkét versenyzőnk tudása maximumát nyújtotta. Zsombor bemutató thaibox mérkőzést vívott. Ügyesen, megfontoltan, pontosan dolgozott. Korát meghazudtoló taktikai érettségről tett tanúbizonyságot. Egyre jobban látszik rajta a mérkőzésrutin. Bebizonyította ismét, hogy óriási értéke és tehetsége egyesületünknek és fantasztikus jövő előtt állhat. Egyértelműen felülmúlta képzett, harcos mentalitású budapesti ellenfelét, de mivel bemutató mérkőzés volt, ezért a mérkőzésvezető döntetlent hírdetett. Clinch szituációkban még kicsit fejlődnünk kell, de erre is sor fog kerülni a közeljövőben.
Csiszár Kornél is thaibox szabályrendszerben lépett ringbe. Harcos és akaratos volt. Kiadta a tudása maximumát. A győzelemhez sajnos ez most nem volt elég. Jól látszik Kornélon a szisztematikus fejlődés. Sokkal aktívabb volt, mint amilyen lenni szokott. Egyértelműen látszik, hogy jó irányba halad. Sokat tanultunk ebből a mérkőzésből. Ha a szorgalma és kitartása megmarad, sok szép győzelmet érhet még el.
2022.11.26-án szombaton este a X. Greiner VI-GO Gálán szurkolhattunk Radics Robiért Mosonmagyaróváron az UFM Arénában. Robi profi K1 mérkőzésen lépett ringbe Sebestyén Csele ellen. Fantasztikus gála volt, amin ökölvívó- és K1 mérkőzések is voltak. Az est főmérkőzésén a WFC nehézsúlyú profi K1 magyar bajnoki öve került terítékre. Ezen a rangos, nívós gálán Robiék mérkőzése volt az egyik legszínvonalasabb. Két ereje teljében lévő top fighter küzdött a győzelemért és a presztízsért. Robi ellenfele szívós, erős és strapabíró volt. Keményen kezdte a mérkőzést, de Robi felvette a tempót és szebbnél szebb találatokkal próbálta megállítani fiatal riválisát. Szoros első menet után Robi egyértelműen dominálta a másodikat. Rengeteg ütést indított, amikkel rendre talált. Rúgásaiban elemi erő volt. Amikor ellenfele közel került, akkor kemény, pontos térdrúgásokkal fogadta. A második menetben egy összefejelés miatt felszakadt Robi szemöldöke. A szemébe folyó vér kicsit zavarta, de így is remekül teljesített. A harmadik menetre mindkét harcos úgy ment ki, hogy döntő lehet a mérkőzés végkimenetele szempontjából. Csele folyamatosan támadt és próbálta nyomás alá helyezni Robit, aki szépen mozgott el, vagy fogadta meg ellenfelét. A mérkőzés végén mindenki érezte, hogy ez nagyon szoros összecsapás volt, amit 2:1-es pontozással Robi nyert meg. A felkészülés nehézségei ellenére Robi fantasztikus formában harcolt egy igazi top fighter ellen és ismét bizonyította klasszisát.
2022.11.27-èn vasárnap az I. WFC Greiner VI-GO Kupán Pokròcz Zsombor ès Ősze Flòra kèpviselte egyesületünket. Zsombi nagyon jò ellenfelet kapott, de felnőtt a feladathoz. Nagyon jòl küzdött, de egy testrúgás megfogta őt, ezzel ha szűken is, de elment az első menet. A második menetben Zsombi rákapcsolt ès egyèrtelműen megnyerte a menetet. A pontozòk extra menetet hírdettek, amelyben mindkèt harcos beleadott mindent. A pontozòk vègül Zsombit látták jobbnak, aki így egy szèp kupával gazdagodott.
Ősze Flòra szintèn K1 light szabályrendszerben küzdött. Mindkét mérkőzését is megnyerte. Az első mèrkőzèsèn egy érettebb lány ellen küzdött, akit az első menetben sikerült megfogni egy testrúgással. A második menetben tovább fokozta előnyét technikai tudásával így a mérkőzés végén megérdemelten emelték a kezét a magasba. Második mérkőzésén egy kisebb kezdőbb lány ellen technikás, érett küzdelmet vívott, vigyázva a másik lány épségére.
Zsombi ès Flòra tehát megnyerte az I. WFC Greiner VI-GO Kupát. Fiatal versenyzőinkről elmondható, hogy szorgalmuk ès kemèny munkájuk meghozta gyümölcsét. Egyre jobban látszik a tapasztalat, a meccsrutin ès a taktikai érettsèg. Sokat tanulhatnak ezekből a mérkőzèsekből. Továbbra is dolgozni fogunk, hogy minèl sikeresebbek legyenek ès minèl szebb eredmènyeket èrjenek el.
Gratulálunk versenyzőinknek: Ősze Flórának, Pokròcz Zsombornak, Csiszár Kornélnak, Radics Robinak. Köszönjük a lehetőséget Beck Jenő mesternek ès Meszlènyi Gabónak! Köszönjük támogatòink ès szponzoraink segítségét! Köszönjük a felkèszítèst Simon László, Windisch Zoltánnak, Tòth Ricsinek, Herceg Zoltánnak !

 

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós