Edzőképző, valamint edzői és bírói továbbképző szeminárium, Győr

2011.július.24.
Edzőképző, valamint edzői és bírói továbbképző szeminárium, Győr
Immáron harmadik alkalommal, a Magyar Kick-box Szövetség Országos edző és bíró továbbképző szemináriumának, valamint TE. Edzőképző edzőtáborának adott otthont a győri UNICENTRÁL BULLS edzőterme.

Pénteken reggel, Zrinyi Miklós mesteredző, a TE. Kick-box oktatásért felelős szakedzőjének vezetésével megkezdődött a leendő kick-box edzők gyakorlati edzőtábora. Sűrűn váltogatták egymást az elméleti és gyakorlati foglalkozások. A délután egyik legfontosabb eseményeként,  Rehák György  a szövetség  low-kick, K-1 és muaythai szakágának vezetője, a comb rúgás és comb rúgás elleni védekezésből tartott módszertani előadást és edzést, a hallgatóknak.

Szombaton folytatódott a edzőképzősök edzőtábora az edzőteremben, és megkezdődött Galambos Péter  vezetésével  az edzői, bírói szeminárium az előadóteremben. Az interaktív előadások a szabálykönyv változásairól, az edzők és bírók tapasztalatcseréjéről szóltak. Természetesen  a gyakorlatban is különböző helyzeteket elemeztek illetve vitattak meg a szakemerek. Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt és előadást is tartott Dr Leirer Richárd a Magyar Kick-box Szövetség  elnöke is. Módszertani előadást tartott a szövetségünk edzőinek Klink Zoltán aki Erdei Zsolt (Madár) erőnléti edzője. A nap zárásaként a semi contact válogatott edzője Király István interaktív beszélgetést folytatott  a sportolók motivációs lehetőségeiről,  a versenyzők kiválasztásáról,  különböző edzésmódszerekről.

Vasárnap Folytatódtak az edzőképzősök és edzők program szerinti foglalkozásai. A leendő bírók pedig számot adhattak elméleti és gyakorlati  tudásukról Galambos Péternek a III.o. bírói vizsgán.

A rendezvényt rendkívül sikeresnek ítélték meg a résztvevők, tudtuk meg Csányi János mestertől, aki a szervezés egy részét, a helyszínek, illetve az infrastrukturális háttér biztosítását teljes egészében magára vállalta ebben az évben is.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós