Europen Fight Games IIl l. Nutu Team Fight Night Mosonmagyaróvár 2022.06.25.

2022.július. 9.
Europen Fight Games IIl       l. Nutu Team Fight Night     Mosonmagyaróvár 2022.06.25.
Europen Fight Games IIl l. Nutu Team Fight Night Mosonmagyaróvár 2022.06.25.

 

A Mai nap egyesületünk Mosonmagyaróváron az Europen Fight Games versenyen és az l. Nutu Team Fight Night gálán vett részt.
Versenyzőink, az Europen Fight Games versenyén, mind K-1 light kategóriában indultak, és a következő eredményeket érték el:
Ősze Flóra l.hely
Roman Kaprowski l.hely
Fodróczy Anna ll.hely
Csiszár Kornél ll.hely
Az esti gálán, Török Balázs WFL szervezet profi K-1 magyar bajnoki övért mérettetett meg 5x1.5 percben. Győzelem sajnos nem sikerült, Balázsnak most az ezüstérem jutott.
" Egy rendkívül fiatal, illetve nagyon kevés rutinnal rendelkező csapattal indultunk a délutáni versenyen. Flórát, Annát féltettem a legjobban, de mint kiderült felesleges volt. Mindent megtettek ahhoz, hogy megmutatássák ök ezt komolyan gondolják. Kornélnak nagyon nehéz dolga volt a nála rutinosabb és idősebb ellenfelével szemben. Próbálta tenni amit megbeszéltünk, ami most az ezüst éremre volt elég. Roman mind a 2 meccsén jól teljesített, megérdemelten hozta ismét, az arany érmet, haza.
Bazsink az esti program szerepelt, ahol nem kissebb díj volt feldobva mint a WFL K-1magyar bajnoki öve. Szépen mozgott, tökéletesen védekezett, viszont kevés támadást indított és ez most a győzelemhez nem volt elég.
nyilatkozta Simon László a csapat edzője.
Köszönjük a lehetőséget Farkas László "Nutu" csapatának és Horváth Ferenc mesternek is!
Herceg Zoltánnak, hogy biróként képvisélte egyeületünket.
Gratulálunk versenyzőinknek!
Ügyesek voltatok!

 

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós