Wfc Országos Bajnokság Baja

2021.június. 5.
Wfc Országos Bajnokság Baja
Simon Gym Fertőszentmiklós Sport Egyesület csapata hétvégén Bajàra látogatott, ahol a wfc világszervezet magyar bajnoksàgàt tartottàk. Csapatunkat Baboss Ibolya, Simon Rózsa Csenge és Horváth Ágnes képviselték.

Csapatunkat Baboss Ibolya, Simon Rózsa Csenge és Horváth Ágnes képviselték. Elsőként a szombati versenynapon Ibolya K-1 szabályrendszerben lépett szorítóba a nálánál sokkal rutinosabb ellenféllel. Az első menet szoros volt, talán az ellenfél kicsit többet talált kézzel, Ibolyánk meg lábbal. Második menetben nem találtuk sem az ütő sem a rugótàvot. Vitte az ellenfél. Harmadik menetben viszont Ibolyànk bunyózott szépen, végre azt csinálta, amit kellett, amit gyakorolt. Az ellenfelet teljesen összezavarta. Játszott vele ahogy azt kell. Szoros meccs volt, de most nem a mi kezünket emelték a magasba. Ibolyánk így negyedik helyen zárta a magyar bajnokságot. Második versenynapon Rózsa bunyózott először K -1 lightban, majd K-1 ben is. Lightban mindkét menetben szépen össze szedetten bunyózott. Mind kézzel, mint lábbal érvényre juttatta akaratát és egyik pontot gyűjtötte a másik után. Meccs végén Rózsánk kezét emelték a magasban. Light után jött a K-1 ahol már nem kettő hanem három menetet küzdenek végig a harcosok. " K-1 ben is sikerült hoznom a mérkőzést így mindkét szabályrendszerben magyar bajnok lettem. Nem vagyok teljesen elégedett, tudom sokat kell tanulnom, sok mérkőzésen sok tapasztalatot kell még gyűjtenem. Ellenfeleimnek is gratulálok és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Nyilatkozta Rózsànk a merkőzései után. "

Végül de nem utolsó sorban Ágnesünk lépett tatamira K-1 light szabáyrendszerben. Àgink élete első light meccsén próbàlta a jól begyakorolt kombinációit kivitelezni. Mindkét menetben harciasan lépett fel, vàltogatva a kéz és làb kombinációkat. Az első menetben több apróbb hibát vétett, a másodikban viszont pontosabban dolgozott. Kézzel talált többet pedig láb az ő igazi erőssége. Végül az ellenfél rutinjának köszönhetően sikerült diadalmaskodni Ágink felett.

Ágink így élete első próbálkozásra is wfc magyar bajnok második helyen végzett.

Gratulálunk versenyzőinknek, büszkék vagyunk rájuk!

Köszönjük a lehetőséget Mezőfi Andrásnak és családjának!

Gratulálunk ellenfeleinknek az elért eredményekért!

Edzőink :

 

Molnár Sándor, Molnár László Pötty, Bugyik György, Tóth Richàrd, Simon László

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós