Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás bemutatása és szakmai elszámolása

2020.június. 5.
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás bemutatása és szakmai elszámolása
NEA-MA-19-EG-0203 A. Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás bemutatása és szakmai elszámolása. A Simon Gym FSE 2019-ben pályázatot nyújtott be Nemzeti Együttműködési Alaphoz „Eszköz fejlesztés „címen, amelyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt elfogadott és támogatta 200. 000 Ft összegben.

NEA-MA-19-EG-0203 A. Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás bemutatása és szakmai elszámolása.
A Simon Gym FSE 2019-ben pályázatot nyújtott be Nemzeti Együttműködési Alaphoz „Eszköz fejlesztés „címen, amelyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt elfogadott és támogatta 200. 000 Ft összegben.
A támogatási szerződés aláírását követően a pénzösszeg az egyesület rendelkezésére állt.
A pályázathoz nem volt szükség önrészre, a támogatási összeg keretén felüli költséget az egyesület saját forrásból biztosította. A beszerzendő eszközöket előzetesen az edzők egyeztették, a korábbi beszállítókkal egyeztettünk és a számunkra a leghasznosabb eszközöket választottuk ki.
A kiválasztásnál további szempont volt, hogy a lehető legtöbben tudják majd azokat használni, és lehetőség szerint több éves használhatóságuk biztosított legyen. További szempontként vettük figyelembe, hogy az eszköz rendelkezzen, egészségvédelemi képességgel megfelelő legyen, és a gyártó megfelelő referenciával (múlttal) rendelkezzen a küzdősporti védőfelszerelések terültén. A hatékony felhasználás érdekében a rendelkezésre álló pénzügyi keretet a leg optimális ár/érték arány figyelembe vételével használtuk fel.
A pályázat keretében az alábbi felszerelések kerültek beszerzésre:
BAIL gúla formájú ütőfal 2 db 45.990,- Ft összesen: 91.980,- Ft
Boyko 50x60 cm ütőfal 2 db 45.990,- Ft összesen: 91.980,- Ft
Paffen Sport ütőpad 1 db 30.600,- Ft összesen: 30.600,- Ft

MINDÖSSZESEN: 214.560,- Ft

A fent felsorolt eszközök az edzéseken a sportolók ütőképességének és ütő erejének fejlesztését szolgálják.
A pályázati beszámolót az egyesület edzőtermében elhelyeztük, a facebook oldalunkon és a honlapunkon www.simongym.hu megjelenítettük.
A nyertes pályázat tényét az éves beszámolónkban közzé tesszük, annak tényét, hogy korábbi évben és az idén is sikeresen pályáztunk mind a környezetünk, mind a környezetünkben élő lakosság pozitívan értékeli.
A következő években továbbra is célunknak tarjuk a fiatalok sportolási lehetőségének fenntartását, a versenyzés biztosítását és a szabadidő sportos eltöltésének lehetőségét.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós