WMAC Weiz Open Ausztria 2019.12. 07.

2019.december. 9.
WMAC Weiz Open Ausztria 2019.12. 07.
Mai napon a WMAC szervezet színes nemzetközi versenyény vettünk részt Ausztriában, Weizben. Csapatunkat Török Balázs, Árpási Barnabás és Radics Róbert képviselték.

WMAC Weiz Open Ausztria
2019.12. 07.

Mai napon a WMAC szervezet színes nemzetközi versenyény vettünk részt Ausztriában, Weizben.
Csapatunkat Török Balázs, Árpási Barnabás és Radics Róbert képviselték.
Elsőként Balázsunk mérkőzött light contaktban egy ukrán versenyzővel. Nem tudta hozni azt a dinamikus, technikás bunyót, amit edzésen megszoktunk tőle. Hagyta magára húzni az ellenfelet, aki mindig kezdeményezett, és az adok-kapokból is jobban jött ki sajnos.
Balázsunk így ezüstérmes lett.
Kick lightban ellenfele nem állt ki ellene, így az ő kezét emelték a magasba. Nagyon sajnáltuk, mert az előző vereség után jó lett volna újra tatamira lépni, hogy Bazsink megmutathassa, mit is tud valójában.
Tatamis, technikás, fél erejű szabályrendszerek mellett párhuzamosan a ringben is zajlottak a mérkőzések. Ringet a teljes erejű ütések, rúgások jellemzik, ahol elsőként Barnabásunk következett K-1 kategóriában. Ellenfelünk egy Ausztriában elő török fiatalember volt.
Mérközés előtt nem volt elég időnk sem a bemelegítésre, sem a " beütésre", de Barnánk nagy jelentőséget nem tulajdonítva a dolognak, határozottan lépett be a ringbe, ahol egy kőkemény küzdelemben győzte le török ellenfelét.
“Nagyon örülök a győzelemnek, de bevallva kicsit izgultam, hisz kor- és súlycsoportot is váltottam felfelé, valamit K-1-ben is ez volt az első mérkőzésem. A thaibox a kedvencem, de most ott nem volt ellenfelem, így edzőimmel megbeszélve a K-1-et vállaltuk be.” - nyilatkozta Barna a mérkőzése után.
Harmadikként rutinos, és legeredményesebb harcosunk, Radics Róbert lépett kötelék közé.
Robink is K-1 ben mérkőzött, ahol először osztrák, másodjára mongol, majd a döntőben egy Ausztriában elő török ellenfelet győzött le tudatos, határozott bunyójával.

“Az első mérkőzésem tűnt a legnehezebbnek, mert kicsit bizonytalan voltam. Három heti megfázás után nem voltam top formában. Az osztrák fiút erősnek éreztem, de rendre megállítottam a támadásait. Második meccsemen a mongol fiú is erősen kezdett, de egyeneseim, horgaim redre találtak. Az orrát sokszor sikerült eltalálni, amit orrvérzés követett. A bíró ezért idő előtt beszüntette a mérkőzést, így technikai KO-val győztem. A döntőben a technikás, rutinos török fiúval kellett felvennem a harcot. Tudtuk, hogy ügyes, így én kezdeményeztem és irányítottam a bunyót.
Nem hagytam egy pillanatra sem, hogy fölém tudjon kerekedni.” - nyilatkozta Robi a díjátadó után.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Edzők: Molnár Sándor, Tóth Richárd, Molnár László, Bugyik György és Simon László.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós