WFC Hungary Open Baja

2019.október.20.
WFC Hungary Open Baja
Újabb országos bajnoki címek Fertőszentmiklósra WFC Hungary Open 2019.10. 19. Baja

Újabb országos bajnoki címek Fertőszentmiklósra WFC Hungary Open 2019.10. 19. Baja

A Simon GYM Fertőszentmiklós Sport Egyesület csapata szombaton Baján a WFC országos bajnokságán vett részt. Csapatunkat Simon Rózsa K-1 ben, K-1 lightban, míg Árpási Barnabás Thai boxban képviselte.
Először Rózsa mérkőzött meg light szabályrendszerben (félerős technikák), ahol magabiztos bunyójával pontozta ki ellenfelét. Ez után következett a K1 ami másfél percig sem tartott Rózsának, hisz olyan nyomást gyakorolt ellenfelére ami feladásra kényszerítette őt, így a technikai KO eredménnyel ismét megszerezte a második országos bajnoki címét.
Kis idő elteltével következett Barna thai box kategóriában. (könyök és térd technikák, a legkeményebb szabályrendszer). Barnánk a versenyzése során első alkalommal lépett ringbe ebben a szabályrendszerben. A felkészülése jól sikerült, kiváló technikai és erőnléti állapotban, ahol mindkét meccsét első menetben fej térd KO. val fejezte be.

Az egyesületünk újabb két országos bajnoki címmel rendelkező versenyzővel gyarapodott. Két versenyzőnk három magyar bajnoki címet szerzett, az év második felének egy kiemelkedő eredménye. Az edzői gárdánk erősödött két új edzővel, a létszámunk folyamatosan bővül, a támogatóink száma növekedik, az eredmények önmagukért beszélnek. Köszönet a felkészítőknek, a társ kluboknak a közös edzésekért, a csapatnak a támogatásokért : nyilatkozta Simon László az egyesület vezető edzője

Gratulálunk versenyzőinknek!
Edzők: Molnár László /Pötti/, Tóth Richárd, Molnár Sándor, Bugyik György, Simon László

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós