Salgótarján Fight Night

2019.szeptember.28.
Salgótarján Fight Night
Salgó Fight Night 2019.09.28. Salgótarján Szombaton csapatunk zászlóvivője Radics Róbert Salgótarjánban profi Thaibox szabályrendszerben - 70kg-ban mérkőzött meg. Robinak nehéz dolga volt, mert a helyi rutinos ellenféllel, Bódi Istvánnal nézett szemben.

Salgó Fight Night
2019.09.28. Salgótarján

"Szombaton csapatunk zászlóvivője Radics Róbert Salgótarjánban profi Thaibox szabályrendszerben - 70kg-ban mérkőzött meg. Robinak nehéz dolga volt, mert a helyi rutinos ellenféllel, Bódi Istvánnal nézett szemben. A dolgot tovább nehezítette, hogy az egész csarnok egy emberként az ellenfelet buzdította aki ebből plusz erőt tudott meríteni.
Első menetben az ellenfél kiismerése volt a cél, kerülve a nagy adok-kapokat. Második menetben már keményen bele kellett állni az ellenfél támadásaiba, sőt megelőzni, irányítani őt. Pontok alapján már Robi vezetett, de nem bízva a véletlenre teljesen rá kapcsolatunk, így Robi győzelme egyértelművé vált." - Nyilatkozta Simon László, Robi edzője.
Köszönjük támogatóinknak, Kövesi Tibinek a rendezvény szervezőjének, továbbá Robi csapattársainak, és az összes edző kollégának: Molnár Sándornak, Tóth Ricsinek, Bugyik Gyuszinak és Molnár Lászlónak!

Szép volt Robiiii

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós