A. Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás

2019.szeptember.24.
A. Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás

NEA-MA-19-EG-0100 A. Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt pályázata alapján elnyert támogatás bemutatása és szakmai elszámolása

 

A Simon Gym FSE 2019-ben pályázatot nyújtott be Nemzeti Együttműködési Alaphoz Felszerelések vásárlása „címen, Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” pályázati kiírásra, amelyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt elfogadott és támogatta 200. 000 Ft összegben.

A támogatási szerződés aláírását követően a pénzösszeg az egyesület rendelkezésére állt.
A pályázathoz nem volt szükség önrészre, a támogatási összeg keretén felüli költséget az egyesület saját forrásból biztosította. A beszerezendő védőfelszereléseket előzetesen az edzők és a versenyzők egyeztették, a korábbi beszállítóktól előzetes ajánlatokat kértünk be, és a versenyszabályzatoknak megfelelő védőfelszereléseket választottuk ki. A kiválasztásnál további szempont volt, hogy a lehető legtöbben tudják majd azokat használni, és lehetőség szerint több éves használhatóságuk biztosított legyen. További szempontként vettük figyelembe, hogy a védőfelszerelés védelmi képessége megfelelő legyen, és a gyártó megfelelő referenciával (múlttal) rendelkezzen a küzdősporti védőfelszerelések terültén. A hatékony felhasználás érdekében a rendelkezésre álló pénzügyi keretet a leg optimális ár/érték arány figyelembe vételével használtuk fel.

A pályázat keretében az alábbi felszerelések kerültek beszerzésre:

7 pár bokszkesztyű                       189.000 Ft

4 pár könyökvédő                        34.000 Ft.

A fent felsorolt eszközök mind az edzéseken, mind a versenyeken a sportolók biztonságát szolgálják.
A könyökvédő az adott testrészt védi, a kesztyűk a sportoló kezeit és az ujjak ízületeit védi.

A pályázaton beszerzett védőfelszereléseket az edzéseken és a versenyeken egyaránt használják a sportolóink.

A pályázati beszámolót az egyesület edzőtermében elhelyeztük, a facebook oldalunkon és a honlapunkon www.simongym.hu megjelenítettük.

A nyertes pályázat tényét az éves beszámolónkban közzé tesszük, annak tényét, hogy korábbi évben és az idén is sikeresen pályáztunk mind a környezetünk, mind a környezetünkben élő lakosság pozitívan értékeli.

A következő években továbbra is célunknak tarjuk a fiatalok sportolási lehetőségének fenntartását, a versenyzés biztosítását és a szabadidő sportos eltöltésének lehetőségét.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós