Hatvan, Harcosok éjszakája 9.

2018.szeptember.22.
Hatvan, Harcosok éjszakája 9.
2018.10.06. Tegnapi nap egyesületünk kiválósága Radics Róbert egy színvonalas, jól szervezett gálán lépett szorítóba profi thaibox szabályrendszerben a Re-gym versenyezője Ali Moradkhani ellen.

Tegnapi nap egyesületünk kiválósága Radics Róbert egy színvonalas, jól szervezett gálán lépett szorítóba profi thaibox szabályrendszerben a Re-gym versenyezője Ali Moradkhani ellen.
Robi első menetet szépen irányította, ügyesen bunyózott. Második menetet is szépen kezdte, de a második felére megtorpant és nem tudott kibontakozni. Sajnos ez volt jellemező a harmadik menetre is. Így megosztott pontozással veszett.

Robi szavait idézve: Meccs nagyon szoros volt az elejétől a végéig. Én úgy érztem nem jött ki belőlem amit akartam. Elkapkodtam, hezitáltam. Többet találtam kézzel - térdel, de az ő találatai viszont sokkal látványosabbak voltak.

Gratulálunk Alinak a győzelméhez! 
Köszönjük Hatvan Ferencnek a lehetőséget! 
Köszönjük támogatóinknak, edzőtársaknak, Zoltán Sörtély erőnléti edzőnek, Tóth Richárdnak és nem utolsó sorban az Unicentrál Bulls csapatának és Basának a sok segítségéert!

Edzők: Tóth Richárd , Sándor Molnár Simon László Simon

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós