RE-GYM Reménység Kupa 2018

2018.szeptember.21.
RE-GYM Reménység Kupa 2018
Szeptember 29-én három versenyző képviselte klubunkat Budapesten a RE-GYM Reménység Kupa nevű thaibox edzőmérkőzéseken.

RE-GYM Reménység Kupa 2018. szeptember 29. Budapest

Szeptember 29-én három versenyző képviselte klubunkat Budapesten a RE-GYM Reménység Kupa nevű thaibox edzőmérkőzéseken.
Németh Márk egy fiatal elsőmeccses Budapesti sráccal mérte össze az erejét, aki jelentős magasságbeli és súlybeli hátrányban volt Márkhoz képest. Márk végig uralta a mérkőzést és hatalmas fölényben bunyózott. Az első menetben térddel arcon találta az ellenfelét, akire számolni kellett. A második menetben is számoltak a pesti srácra, szintén egy térdes miatt. A harmadik térd már végzetesnek bizonyult, így Márk KO-val nyert a 2. menetben. Márk magabiztosan és jól bunyózott, szinte találatot sem kapott, így jogosan bizakodunk, hogy Baján is eredményes lesz.
Németh Krisztián nagyon magabiztosan, pontosan, koncentráltan, az erejét jól beosztva dolgozott. Végig kézben tartotta, sőt uralta a mérkőzést. Kézzel és lábbal egyaránt pontosan és hatékonyan dolgozott. Kétség sem férhetett hozzá, hogy ki volt a jobb. Ha ilyen jó formában lesz és az erejét is jól osztja be, akkor Baján is éremesélyesként léphet ringbe.
Windisch Zoli győri ellenfelet kapott, aki az utóbbi időben robbanásszerűen fejlődött és mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formát mutatott. Nagyon éles, kiegyensúlyozott meccsre volt kilátás. Zoli egy tiszta fejrúgással talált a menet elején, de az idő múlásával a győri versenyző egyre többet talált tisztán és átvette az irányítást. Edzői tanácsra Zoli egy bal egyenes-jobb combrúgás összetétellel talált, aminek következtében az ellenfele combja lesérült az 1. menet végén és nem tudta folytatni a küzdelmet.
Köszönjük edzőinknek, Simon Lászlónak, Molnár Sándornak és Tóth Ricsinek a felkészítést, valamint támogatóinknak a segítséget. Reméljük 3 hét múlva Bajáról is hasonló jó hírekkel jelentkezhetünk majd!

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós