FIGHT NIGHT HUNGARY THAI BOX GÁLASOROZAT GYŐR

2011.március.19.
FIGHT NIGHT HUNGARY  THAI BOX GÁLASOROZAT GYŐR
2011.03.19. Győrszentiván Szombat délután egy fantasztikus Thai-box, Kick-box Gálán vettünk részt, amin mi is megcsillogtattuk tudásunk. A négyórás programot 17 mérkőzés követett, amin Magyarország legjobbjait valamint külföldi versenyzőket láthattunk. Küzdelmeken kívül a profi szervezésnek köszönhetően: bemutatókban, lézershowban, zenében, bevonulókban és sok minden másban is gyönyörködhetett a 800-900 néző.

A Gálán résztvettek FÁBIÁN DÁVID és soproni edzőtársunk HORVÁTH GYULA is, aki az est utolsó meccsét a főmérkőzést vívta.
Fábián Dávid harmadik mérkőzésen Kandikó Zoltánnal a veszprémi Thaibox SE
versenyzőével mérkőzött meg. Dávid az első pillanattól irányította a mérkőzést,
mint rúgásokkal, mint ütésekkel. Egy perc eltelte után már kedvenc technikáival térdrúgásokkal is operált. Tíz másodperccel az első menet előtt egy jó térdrúgással felszakította ellenfele bal szemöldökét. A sportorvos nem engedte tovább a mérkőzést, így Dávid technikai K.O.-val győzőt.
Az est utolsó meccsét a főmérkőzést Horváth Gyula vívta, ellenfele Koncsik Viktor volt. Gyula Dávidhoz hasonlóan az első másodperctől átvette az irányítást, esélyt sem adva ellenfelének. Nagy ütőerejének köszönhetően már az 50-ik másodpercben rászámoltak ellenfelére. Ezt Gyula még az első menetben megismételte, így a bíró ezt a mérkőzést is beszüntette. Eredmény: Horváth Gyula technikai K.O.-val győzött. Mind a két versenyző magas szinten teljesített, és pár hét múlva Kick-box bajnokságon újra ismételhetnének.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós