KBH Masters kickbox verseny Grazban

2018.szeptember.17.
KBH Masters kickbox verseny Grazban
Május 5-én vett részt Zoltán Windisch a KBH Masters kickbox versenyen Grazban.

Május 5-én vett részt Zoltán Windisch a KBH Masters kickbox versenyen Grazban. A versenyt kiváló szervezés és nyugat-európai körülmények jellemezték. Egyszerre 5 tatamin zajlottak a küzdelmek point fighting, light contact és kick light szabályrendszerekben. Zoli kick light és light contact szabályrendszerekben lépett tatamira. 
Először kick light szabályrendszerben küzdött, ahol a fiatal, kiváló lábmunkával rendelkező ellenfele kipontozta a fáradtan és lassan mozgó Zolit. A második menetben mindkét versenyző nagyon kimerült. Sajnos a jó hajrá ezúttal elmaradt, Zolinak így az ezüstérem jutott.
Light contact szabályrendszerben szintén osztrák ellenféllel küzdött. A mérkőzés képe inkább full contactra hasonlított, amit az is jellemez, hogy az osztrák ellenfél egy ütés után padlóra került és kérdésessé vált a folytatás. A továbbiakban is kemény találatok cseréltek gazdát. Az osztrák fiú sokat mozgott lábon, míg Zoli próbálta nyomás alá helyezni, de pontatlan volt. A bírók a hazai versenyzőt látták jobbnak.

Köszönjük László SimonTóth Richárd és Sándor Molnár edzőinknek a felkészítést, valamint a támogatóinknak hogy ilyen rendezvényen részt vehettünk és tanulhattunk, és persze Noémi Lili Molnár-nak, aki kiszúrta ezt a versenyt, amire jövőre már nagyobb csapattal tudunk menni és fényesebb érmeket gyűjteni! 

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós