WFC szervezet light világbajnokságát Milánóban

2018.szeptember.15.
WFC szervezet light világbajnokságát Milánóban
2018. 04. 07-08. között rendezték meg a WFC szervezet light világbajnokságát Milánóban. Egyesületünket Windisch Zoltán,Németh Krisztián,Molnár Noémi Lili és Simon László képviselték

2018. 04. 07-08. között rendezték meg a WFC szervezet light világbajnokságát Milánóban. Egyesületünket Windisch Zoltán,Németh Krisztián,Molnár Noémi Lili és Simon László képviselték.
Az első napon az utánpóltás és a női kategóriákban rendeztek mérkőzéseket. Molnár Noémi Lili a felnőttek közt,- 50 kg-os súlycsoportban lépett tatamira. A első mérkőzésén jobb volt olasz ellenfelénél,azonban egy vitatható bírói döntés miatt alulmaradt,és bronzérmet szerzett. Második mérkőzésén light contact szabályrendszerben egy hajtós,adok-kapok meccsen egy technikás francia ellenféllel szemben vereséget szenvedett,így ezüstérmes lett.
A második nap következtek a felnőtt férfi kategóriák. Elsőként Simon László lépett tatamira, a -70kg-os súlycsoportban. Kick-lightban és K1 lightban is fölényesen nyerte a mérkőzéseit,és mindkét szabályrendszerben megszerezte a bajnoki övet. Light contactban is oktatta a mezőnyt,a döntőben is simán verte francia ellenfelét,azonban a bírók igazságtalan döntése miatt csak ezüstérmes lett.
Németh Krisztián első mérkőzésén kick light kategóriában sajnos nem tudta kihasználni magasságbeli és technikai fölényét a harcos stílusú olasz ellenfelével szemben,így ezüstérmet szerzett.
Második mérkőzésén K1 light szabályrendszerben egy lelkes francia sráccal bunyózott,aki kemény és pontos testrúgásokkal nehezítette meg a dolgát,de Krisztián pontosabb ütéseinek és támadó szellemű bunyòjának köszönhetően megérdemelt győzelmet aratott.
Zoli szintén K1 light szabályrendszerben egy magas,fiatal olasz ellenféllel mérkőzött,és sima,fölényes győzelmet aratott. A döntőben Zoli Krisztiánnal mérkőzött volna,ám a házidöntő Zoli orrsérülése miatt elmaradt, így Krisztiáné lett a bajnoki öv.
Zoli eggyel magasabb súlycsoportban, -65 kg-ban is tatamira lépett. Egy technikás,kemény bolgár ellenféllel bunyózott a bajnoki övért. Szoros,kiélezett mérkőzést vívtak,amit Zoli egy óriási hajrával megérdemelten nyert.
Csapatunk így 4 aranyéremmel, 4 ezüstéremmel és egy bronzéremmel zárta a 2018-as WFC Light Világbajnokságot. Köszönjük a felkészítést edzőinknek: Tóth Richárdnak,Molnár Sándornak és Simon Lászlónak. Köszönjük a részvételi lehetőséget Mezőfi Andrásnak,a WFC Hungary elnökének. Végül,de nem utolsó sorban szeretnénk köszönetet mondani a támogatóinknak,hogy mindez megvalósulhatott.

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós