WFC VILÁG BAJNOKSÁG Milánó

2018.szeptember. 9.
WFC VILÁG BAJNOKSÁG Milánó
WFC VILÁG BAJNOKSÁG Milánó – Radics Róbert ismét világbajnoki győzelmet szerzett 2017.november 4 – 5. én a World Fighter Corporation rendezett világbajnokságot Milánóban ahol a Simon Gym F.S.E. egyesületét Radics Róbert képviselte.

WFC VILÁG BAJNOKSÁG Milánó – Radics Róbert ismét világbajnoki győzelmet szerzett
2017.november 4 – 5. én a World Fighter Corporation rendezett világbajnokságot Milánóban ahol a Simon Gym F.S.E. egyesületét Radics Róbert képviselte.
Radics Róbert thai boksz szabályrendszerbe indult, amely a legkeményebb küzdelmi elemeket is megengedi, könyök és tért technikák alkalmazása teljes erőből – 71 kg súlycsoportba. 
A selejtezőben technikai fölénnyel aratott győzelmet francia ellenfelével szemben. 
A döntőben egy olasz ellenfelet kapott, aki sérülés miatt feladta a küzdelmet ezzel a sportolónk idén másodszor lett világbajnok. (júliusban a WFM szervezet világbajnoki övét nyerte meg Rómában). A versenyre Tóth Richárd edző kísérte el, de csapatunk kiváló segítséget kapott Rehák György mestertől, aki nem csak versenyen állt mögöttük.
Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást! Köszönjük a szervezőknek, a csapattagoknak, a támogatóknak, Fertőszentmiklós városának és polgármesterének. Külön köszönetet mondunk a győri Unicentrál Bulls Thai Box és Kick-Box Klubb edzőinek és versenyzőinek, hogy segítették a felkészülésünket:mondta Simon László vezető edző.
Felkészítők: Tóth Richárd, Simon László, Sörtély Zoltán

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós