IFMA thaibox válogató 2011

2011.február. 5.
IFMA thaibox válogató 2011
I.F.M.A. THAIBOX VÁLOGATÓ VERSENY EREDMÉNYÜNK 2011.02.05. Szentendre A tét nagy volt,mert a válogató verseny győztesei jogot szereznek a 2011-es évben MAGYAR VÁLOGATOTTKÉNT a nemzetközi I.F.M.A. THAIBOX versenyeken való részvételre.


 Európa bajnokságra: Antalya, Törökország; Világbajnokságra: Taskent, Üzbegisztán. Fertőszentmiklósi Sport Egyesületet 67kg-ban Simon László képviseltem. Segítőim: Fábián Dávid és Horváth Gyula voltak. Edzőm: Csányi János.
Tavalyi bajnokként és magyar válogatottként jó esélyekkel indultam a versenyen. A verseny előtt egy héttel sajnos lebetegedtem, de egy hét betegség és nem edzés ellenére is meg akartam méretni magam, győzni akartam! Súlycsoportomban velem együtt heten voltunk, hét jól képzett rutinos thaiboxversenyző mértük össze tudásunk.
Thaiboxról csak pár szó: itt a kéz és lábtechnikákon kívül könyökütéseket, térd rúgásokat és a KLINCS-ből (álló birkozásból) való térdrúgások, valamint a kis ívű dobások is engedélyezettek.
A verseny a selejtező mérkőzésekkel kezdődött. Mivel a súlyomban páratlanul voltunk, ilyenkor az előző év bajnokát kiemelik, a többiek hozzá mérkőznek be. Így a selejtezőbe nem csak az elődöntőbe léptem a kötelek közé. Első ellenfelem a miskolci Sipos Ádám volt. Ádám ügyes versenyző, de nem hagytam kibontakozni, menetről - menetre irányítottam őt. Eredmény 3:0-as pontozással nyertem, készülhettem a döntőre. Döntőben az ellenfelem az Unicentrál Bulls versenyzője Grónai Sándor volt. Az első menetet sikerült irányítanom a második menetben már kezdtem fáradni, szerintem döntetlen lehetett. A harmadik menetet Sanyi vitte, a negyediket megint én. Nagyon szoros mérkőzés volt. A bírók Sanyit látták jobbnak, nekem csak az ezüst érem jutott! Nem erre számítottam, de a betegség sokat kivett belőlem. Sanyinak pedig ezúton is gratulálunk!


                                                                                                                     Simon László  

Partnerek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011. Minden jog fenntartva | Simon Gym - Kickbox, Thaibox Fertőszentmiklós